Psykisk sårbare unge med psykosociale problemstillinger

​Skotteruphus’ målgruppe er unge af begge køn med psykosociale problemstillinger. Er du psykisk sårbar, er Skotteruphus måske det rigtige botilbud for dig. Vi behandler unge inden for spektret af:

  • ​ADHD
  • ​Autisme
  • ​Skizofreni
  • ​Borderline
  • ​Depression
  • ​Spiseforstyrrelser
  • ​Andre psykosociale problemstillinger

Du kan f.eks. være psykisk sårbar og kæmpe med ensomhed, tristhed, psykotiske tanker, angst og selvskadende adfærd blandt andet. Du skal være i alderen 18-30 år i indskrivningsperioden, men du har mulighed for at bo på Skotteruphus til en alder af 40 år.


Du kan have behov for hjælp til alt. Her forstås boligtræning, social træning, erhvervstræning, jobprøvningsforløb, struktur i hverdagen samt varetagelse af daglige ting såsom personlig hygiejne, indkøb, opvask og rengøring.


Derudover kan du have brug for hjælp til administrering af medicin og hjælp til selv at kunne varetage dette på sigt. Desuden får du pædagogiske og psykologiske redskaber, således at du kan håndtere dit liv med din sygdom i større eller mindre grad.

​Dig som er psykisk sårbar, men som er uden for målgruppen

Vi kan ikke rumme, hvis du er kørestolsbruger, da vi ikke har de nødvendige fysiske rammer og muligheder til det. Vi kan heller ikke rumme, hvis du er kriminel eller alkohol- og stofafhængig, da det ikke er problematikker, som vi kan håndtere ved siden af, at du er psykisk sårbar.
Målet for dig er, at du gennem et intensivt behandlingsforløb får mulighed for at selvstændiggøre dig i forhold til din fremtid.

Kontakt os og hør mere om vores hjælp til unge, som er psykisk sårbare

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få hjælp ved psykisk sårbarhed og andre psykosociale problemstillinger, kan vi kontaktes på telefon 49 22 55 65 eller e-mail chj@skotteruphus.com.


Skotteruphus holder til i Helsingør i Nordsjælland. Vi behandler dog ikke kun unge fra Sjælland – vi tager imod psykisk sårbare inden for vores målgruppe fra hele landet.

Kontakt​ Skotteruphus

Daglig leder

Christian Jensen

Telefon: 2250 4037

chj@skotteruphus.com

Regnskabsansvarlig

Iben
​Telefon: 4922 5565

ivv@skotteruphus.com

Fonden Skotteruphus

Murergade 4A, 3000 Helsingør

CVR: 37273449

​Telefon: 4922 5565

E-mail: chj@skotteruphus.com