Som socialkonsulent har man daglig kontakt med de unge og hjælper dem med at strukturere hverdagen. I starten vil en stor del af tiden med de unge blive brugt på relationsarbejde, da samarbejdet mellem socialkonsulenten og den unge bygger på en tillidsfuld relation. Som socialkonsulenter lægger vi vægt på at møde de unge nysgerrigt, anerkendende, ydmygt og respektfuldt. Den unge skal have plads, tid og mulighed for at vise, hvem han/hun er, hvilke interesseområder den unge har, samt hvilke ønsker den unge har for hverdagen og for livet.

Det er socialkonsulenten, som står for at hjælpe den unge med rengøring, oprydning, indkøb, etablering af skole eller praktik, vækning, kontakt til psykiater, psykolog, læge, kommunen og lignende.

Det er også socialkonsulenten, som følger den unge tæt i hverdagen og videreformidler til resten af personalegruppen, hvis de skal være ekstra opmærksomme på specifikke ting omkring den unge. Det er ligeledes socialkonsulenten, som har kontakten til familien, hvis den unge ønsker det. I samme øjemed er det også socialkonsulenter, som tager med på besøg hos familien, hvis det er svært for den unge at gøre det alene.

Socialkonsulenten skal ses som en støtte og vejleder for den unge og vil være tilknyttet i det omfang, som den unge har behov for.​​

Kontakt​ Skotteruphus

Daglig leder

Christian Jensen

Telefon: 2250 4037

chj@skotteruphus.com

Regnskabsansvarlig

Iben
​Telefon: 4922 5565

ivv@skotteruphus.com

Fonden Skotteruphus

Murergade 4A, 3000 Helsingør

CVR: 37273449

​Telefon: 4922 5565

E-mail: chj@skotteruphus.com