​Skotteruphus’ målgruppe er unge af begge køn med psykosociale problemstillinger. Det være sig unge indenfor spektret af skizofreni, autisme, borderline, ADHD, depression, spiseforstyrrelser og andre psykosociale problemstillinger. Du kan for eksempel kæmpe med ensomhed, tristhed, psykotiske tanker, angst og selvskadende adfærd blandt andet. Du skal være i alderen 18-30 år i indskrivningsperioden, men har mulighed for at bo på Skotteruphus til en alder af 40 år.

Du kan have behov for hjælp til alt. Her forstås boligtræning, social træning, erhvervstræning, jobprøvningsforløb, struktur i hverdagen, varetagelse af daglige ting; såsom personlig hygiejne, indkøb, opvask og rengøring. Derudover administrering af medicin og hjælp til selv at kunne varetage dette på sigt. Desuden pædagogiske og psykologiske redskaber, således at du kan håndtere dit liv med din sygdom i større eller mindre grad.

​Udenfor målgruppen

Vi kan ikke rumme hvis du er kørestolsbrugere, da vi ikke har de nødvendige fysiske rammer og muligheder. Vi kan heller ikke rumme hvis du, som i visitationen, er kriminel eller alkohol- og stofafhængig af den årsag, at det ikke er problematikker, som vi kan håndtere ved siden af du er ramt af psykisk sårbarhed. Vi har på nuværende tidspunkt tidligere misbrugere, men det er unge, som også har en psykiatrisk diagnose. Målet for dig er, at du gennem et intensivt behandlingsforløb får mulighed for at selvstændiggøre dig i forhold til din fremtid.

Kontakt​ Skotteruphus

Ansvarshavende Direktør

John Heegaard

Telefon: ​3045 3637

joh@skotteruphus.com

Daglig leder

Christian Jensen

Telefon: 2250 4037

chj@skotteruphus.com

Psykolog

Simone Restrup-Sørensen

Telefon: 4922 5565

srs@skotteruphus.com

Fonden Skotteruphus

Murergade 1, kl, 3000 Helsingør

CVR: 37273449

​Telefon: 4922 5565

E-mail: chj@skotteruphus.com