Spisehuset er vores fælleslejlighed, som er bemandet fra kl. 7.00-22 i hverdage og 14-22 i weekender, hvor vores personalekontor ligger.

I lejligheden er der mulighed for at komme og være social, se tv, spille spil og få en snak. Sommetider er der også arrangementer som julefrokost, fastelavn, kreative indslag, musik og andet. De unge kan løbende komme med forslag til aktiviteter både i og uden for huset.

Kontoret bliver brugt til at opdatere rapporter på de unge, snakke med de unge og mindre møder.​

Der er et køkken i Spisehuset, hvor de unge altid kan få en bid brød og en kop kaffe. Om aftenen tilbereder vi en let aftensmad, som de unge kan komme til. De unge tilbydes at hjælpe til med tilberedningen af maden og opvasken, som et led i botræningen, udover den botræning de har i deres lejligheder. Det svinger meget, hvor mange unge, der gør brug af tilbuddet om aftensmad; det kan være fra 2 til 12 unge, men for det meste en 5-6 stykker. Det er vigtigt at gøre klart, at der ikke er tale om en café, men en base-lejlighed, hvor der bliver arrangeret fællesspisning, som man uden varsel kan komme og være med til.​

Kontakt​ Skotteruphus

Daglig leder

Christian Jensen

Telefon: 2250 4037

chj@skotteruphus.com

Regnskabsansvarlig

Iben
​Telefon: 4922 5565

ivv@skotteruphus.com

Fonden Skotteruphus

Murergade 4A, 3000 Helsingør

CVR: 37273449

​Telefon: 4922 5565

E-mail: chj@skotteruphus.com