​Fonden Skotteruphus er et §107 botilbud inden for socialpsykiatrien med 26 pladser, der bor i Skotterupshus’ lejligheder i Helsingør og omegn. Vi har et Spisehus i Murergade, som i dagligdagen fungerer som base for både beboere og personale.

Skotteruphus’ målgruppe er unge af begge køn med psykosociale problemstillinger, der er i alderen 18-40 år. Det være sig unge indenfor spektret af skizofreni, autisme, borderline, ADHD, depression, spiseforstyrrelser og andre psykosociale problemstillinger. Du kan for eksempel kæmpe med ensomhed, tristhed, psykotiske tanker, angst og selvskadende adfærd blandt andet. Den unge skal dog være 18-30 år i indskrivningsperioden.

I mødet med den unge er vi på Skotteruphus dog først og fremmest optaget af mennesket bag en eventuel diagnose, og hvad den unge er blevet ramt af i livet. Gennem denne forståelse kan vi skabe gode og trygge rammer, som muliggør det givende pædagogiske arbejde.

Du kan have behov for hjælp til alt. Her forstås boligtræning, social træning, erhvervstræning, jobprøvningsforløb, struktur i hverdagen, varetagelse af daglige ting; såsom personlig hygiejne, indkøb, opvask og rengøring. Derudover administrering af medicin og hjælp til selv at kunne varetage dette på sigt, samt pædagogiske og psykologiske redskaber, således at du kan håndtere dit liv med din sygdom i større eller mindre grad.

Træffetider i spisehuset

Personalet træffes i spisehuset på tlf. 4922 5565 i tidsrummet: hverdage: 7-22, lørdage: 14-22 (én på arbejde i spisehuset), søndage: 14-22 (én på arbejde i spisehuset).

Vi holder lukkedage d. 24., 25. og 31. december.

Kontakt​ Skotteruphus

Daglig leder

Christian Jensen

Telefon: 2250 4037

chj@skotteruphus.com

Regnskabsansvarlig

Iben
​Telefon: 4922 5565

ivv@skotteruphus.com

Fonden Skotteruphus

Murergade 4A, 3000 Helsingør

CVR: 37273449

​Telefon: 4922 5565

E-mail: chj@skotteruphus.com